Distri Sport
{{#ARTICLES.length}}
Totaal:
€ {{SUBTOTAL}}
{{#ARTICLES}}
{{MEDIANAME}}
{{ARTICLEEXTRADESCRIPTIONS.LANGUAGE_7}}
€ {{PRICE.TOTALPRICE}}
Aantal: {{QUANTITY}}
{{/ARTICLES}}
{{/ARTICLES.length}} {{^ARTICLES}}

Nog geen artikelen in het winkelwagentje

{{/ARTICLES}}
Yonex

Badminton Shuttles

Als gevolg van de wereldwijde erkenning worden Yonex veren shuttles gebruikt bij al de grote internationale tornooien van de Badminton World Federation (BWF) en de Olympische spelen.
Door doorlopend een stabiele en betrouwbare kwaliteit te leveren kiezen de badmintonclubs steevast voor de shuttles van Yonex. 

Ook de nylon shuttles van Yonex zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om zo goed mogelijk de vlucht van veren shuttles te imiteren. Door het gebruik van de juiste materialen: kurk voor de dop en nylon voor de rok zorgen de shuttles voor uren spelplezier met dezelfde shuttle. De Mavis 300 Yellow is veruit de meest gebruikte shuttle aangezien hij zeer goed zichtbaar is in al de lichtomstandigheden. 

Badminton Shuttles

Producten in de kijker

AEROSENSA Series

AEROSENSA 50

Yonex Aerosensa 50 zijn de officiële shuttles op de internationale tornooien. De technologie in de lichtgewicht veren shuttle is ontworpen om op het hoogste niveau te presteren. 
Mavis Series

Mavis 300

De combinatie van een shuttle die sterk lijkt op een veren shuttle qua vlucht en de duurzaamheid die 5 keer groter is dan van een nylon shuttle maakt van de Mavis 300 de perfecte shuttles voor trainingen.