Distri Sport
{{#ARTICLES.length}}
Totaal:
€ {{SUBTOTAL}}
{{#ARTICLES}}
{{MEDIANAME}}
{{ARTICLEEXTRADESCRIPTIONS.LANGUAGE_7}}
€ {{PRICE.TOTALPRICE}}
Aantal: {{QUANTITY}}
{{/ARTICLES}}
{{/ARTICLES.length}} {{^ARTICLES}}

Nog geen artikelen in het winkelwagentje

{{/ARTICLES}}
Badminton

Duora Series

Duora Series

DUORA’S “cutting edge technology” brengt twee unieke frame designs samen in één racket. De vlakke forehand zijde houdt de shuttle langer vast voor meer controle. De scherpe aerodynamische backhandzijde zorgt voor meer snelheid en een snelle terugslag. De “even balanced” DUORA rackets zorgen voor de optimale afwisseling tussen controle en explosiviteit.

Duora

Serie Technologie

Dual Optimum System

Dual Optimum System


Twee contrasterende racketprofielen in één uniek Dual Dynamic Design stellen spelers in staat om zowel hun forehand als backhand te versterken. Bestuur het veld met krachtige forehands en snelle backhands.

duora grommet system

Duora Grommet System


Het nieuwe DUORA-doorvoertuleontwerp heeft 8 gekoppelde doorvoertules gemaakt met verschillende diktes aan weerszijden van het frame. Wanneer ze aan de boxzijde worden geraakt, resulteren dikkere en hardere doorvoertules aan de aero-zijde in een stijver snaarbed, wat uiteindelijk leidt tot meer launch.

Nanometric GR

Nanometric DR


NANOMETRIC DR is een nieuw koolstofmateriaal ontwikkeld door Yonex op basis van onze unieke NANOSCIENCE-technologie. Gemaakt van een materiaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de volgende generatie ruimtevaart door Toray Industries, Inc. .
Duora Rackets

Producten in de kijker